Acer XR342CK 2

Noul monitor anuntat de Acer este unul extrem de impresionant. Primul aspect care pur si simplu te lasa fara cuvinte este design-ul super aratos. Acer XR342CK este deosebit de frumos iar ca si marime este de-a dreptul urias.

Monitorul are diagonala de 34 inch iar dupa parerea mea are un aspect foarte impunator. Pe langa faptul ca Acer XR342CK are dimensiuni de televizor mare, monitorul este si curbat. Filmele si jocurile cu siguranta se vad demential.

Animalul are ecran cu rezolutie ultra ridicata. Monitorul vine echipat cu panel LG de tip AH-IPS cu rezolutie QHD – 3440 x 1440.

Display-ul LG folosit de Acer este de o calitate foarte ridicata. Deoarece avem de-a face cu un ecran de tip IPS, imaginea arata excelent indiferent de unghiul din care este privit acest monitor.

Acer XR342CK 4

Sub marginea de jos, Acer XR342CK are lumini de tip LED ce pot fi setate in diverse culori, inclusiv albastru, verde, rosu, alb sau portocaliu. Luminile LED pot fi setate sa ramana in continuu aprinse sau sa palpaie.

Acest super monitor vine cu tehnologia AMD FreeSync datorita careia rata de refresh este ajustata automat in functie de ceea ce utilizatorul urmareste pe monitor. Gadget-ul are inclusiv difuzoare stereo de calitate excelenta cu tehnologia de sunet DTS.

Piciorul de sustinere arata nemaipomenit. Acesta pare a fi din metal si permite ajustarea monitorului in diverse pozitii. Ca si porturi avem HDMI, MHL 2.0, USB 3.0, iesire jack de 3.5mm si MiniDP (mini display).

Super design-ul, specificatiile de top si dotarile excelente costa insa destul de mult. Acer XR342CK va fi vandut in Anglia din luna Martie la pretul de 1100 lire.

Acer XR342CK 3

Acer XR342CK 1

Sursa: PCMonitors.com

ABOUT THE AUTHOR:

Primul meu smartphone a fost HTC Evo 3D. Un super telefon la vremea lui si de care imi aduc aminte cu mare placere. In prezent, device-urile mele preferate sunt telefoanele high-end/mid-range (nu conteaza diagonala), tabletele si cam tot ce tine de 'ecosistemul' Android. Mentionez ca indragesc mult smartphone-urile cu capabilitati excelente pe partile de foto si video (nu cred ca sunt singurul :) ). In afara 'sferei' Android, imi plac device-urile audio (boxe, placi sunet).