Acer TravelMate B117 1

Acer TravelMate B117 este noul laptop lansat de producatorul taivanez Acer. Laptop-ul are specificatii decente iar cand modelul va fi pus la vanzare eu zic ca pretul nu o sa depaseasca 1000 lei.

Acest model vine cu ecran de 11.6 inch care cel mai probabil are rezolutie HD. In mod surprinzator Acer nu a oferit informatii legat de rezolutia ecranului.

Acer TravelMate B117 3

Ca si design, Acer TravelMate B117 arata bine insa nu pot sa zic ca ma impresioneaza. Carcasa din plastic are insertii din cauciuc iar touch pad-ul este unul mare.

Laptop-ul nu are taste numerice, iar ca si sistem de operare gadget-ul are instalat Windows 10. Tastatura este rezistenta la stropiri cu apa iar din ceea ce se observa din imagini, tastele sunt destul de mari.

Ecranul are margini un pic cam groase iar el poate fi deschis pana la un unghi de 180 grade. Laptop-ul este usor el cantarind doar 1.35kg.

Acer TravelMate B117 2

Ca si specificatii, eu zic ca Acer TravelMate B117 sta destul de ok. Gadget-ul vine cu 4GB RAM DDR3 iar procesorul poate fi Celeron sau Pentium.

Ca si dotari, acest model de Acer include: camera web HD, doua microfoane, WiFi dual band, un port USB 3.0 si unul USB 2.0 si port HDMI.

Alte detalii despre configuratie din pacate nu sunt. Ca si parere personala, hard disk-ul va fi de cel putin 500GB, placa video va fi una integrata de la Intel iar procesorul va fi dual core in cazul modelului Celeron si quad core pentru Pnetium.

Pretul pentru Acer TravelMate B117 eu zic ca nu va depasi pragul de 1000 lei.

Acer TravelMate B117 4

Via: Ubergizmo.com

ABOUT THE AUTHOR:

Primul meu smartphone a fost HTC Evo 3D. Un super telefon la vremea lui si de care imi aduc aminte cu mare placere. In prezent, device-urile mele preferate sunt telefoanele high-end/mid-range (nu conteaza diagonala), tabletele si cam tot ce tine de 'ecosistemul' Android. Mentionez ca indragesc mult smartphone-urile cu capabilitati excelente pe partile de foto si video (nu cred ca sunt singurul :) ). In afara 'sferei' Android, imi plac device-urile audio (boxe, placi sunet).