acer jade primo 1

Primele detalii despre noul smartphone Acer cu Windows 10 au aparut in Octombrie anul trecut.

Acer Jade Primo este numele telefonului iar in acest moment smartphone-ul este lansat oficial pentru piata din Europa. Gadget-ul este la precomanda pe magazinul online al Orange din Portugalia la pretul de 600 euro.

Acer Jade Primo este un smartphone scump insa are specificatii de top. Acesta este primul telefon de la Acer cu Windows 10. Ecranul este unul de 5.5 inch cu rezolutie excelenta, 1920×1080.

acer jade primo 4

La interior device-ul are procesor cu 6 nuclee Snapdragon 808, 3GB RAM si 32GB stocare. Camera foto principala este una super performanta. Ea este de 21 Megapixeli si vine cu blitz dual LED.

In cei 600 euro, Acer Jade Primo include dock-ul Continuum. Acesta este un accesoriu care se conecteaza la televizor sau monitor si transforma smartphone-ul intr-un PC veritabil.

acer jade primo 2

acer jade primo 3

Via: Gsmarena.com Sursa: Orange.com

ABOUT THE AUTHOR:

Primul meu smartphone a fost HTC Evo 3D. Un super telefon la vremea lui si de care imi aduc aminte cu mare placere. In prezent, device-urile mele preferate sunt telefoanele high-end/mid-range (nu conteaza diagonala), tabletele si cam tot ce tine de 'ecosistemul' Android. Mentionez ca indragesc mult smartphone-urile cu capabilitati excelente pe partile de foto si video (nu cred ca sunt singurul :) ). In afara 'sferei' Android, imi plac device-urile audio (boxe, placi sunet).