acer 1

Acer a lansat de curand un monitor de diagonala mare cu pret de achizitie destul de ok. Acer B346CK este un monitor cu diagonala de 34 inch si rezolutia ridicata de 3440 x 1440 (QHD). In acest moment el este la vanzare in SUA pentru pretul de 800 dolari. Eu cred ca sunt mari sansele ca acest gigant sa ajunga si pe la noi in perioada sarbatorilor.

Noul monitor Acer are design elegant placut ochiului. Marginile sunt subtiri iar standul din dotare are aspect frumos si ofera o buna stabilitate.

acer 4

Acer B346CK are ecran de tip IPS cu timp de raspuns la 6ms. Unghiurile de vizualizare sunt de 178/178 grade. Rata de contrast dinamic este de 100 milioane la 1 iar contrastul standard este de 1000:1. Nivelul de luminozitate are valoarea excelenta de 320cd/m2.

Monitorul vine dotat cu difuzoare stereo incorporate, port HDMI ce suporta conexiune MHL, DisplayPort si hub USB 3.0.

Acer B346CK mai include functie de multitasking PIP (picture in picture) iar standul permite diverse reglaje.acer 3

acer 2

Sursa: Guru3D.com

ABOUT THE AUTHOR:

Primul meu smartphone a fost HTC Evo 3D. Un super telefon la vremea lui si de care imi aduc aminte cu mare placere. In prezent, device-urile mele preferate sunt telefoanele high-end/mid-range (nu conteaza diagonala), tabletele si cam tot ce tine de 'ecosistemul' Android. Mentionez ca indragesc mult smartphone-urile cu capabilitati excelente pe partile de foto si video (nu cred ca sunt singurul :) ). In afara 'sferei' Android, imi plac device-urile audio (boxe, placi sunet).