Noul Samsung Galaxy S7 este un telefon deosebit. Arata excelent, are ecran de mare rezolutie si la interior gasim componente hardware foarte performante.

Daca nu esti multumit de felul in care arata smartphone-ul si doresti un S7 putin mai special, a aparut deja o varianta de S7 placata cu aur.

Samsung Galaxy S7 placat cu aur de 24 karate 2

Placarea este facuta de firma britanica Goldgenie iar aurul de 24 karate se gaseste pe toata partea din spate a smartphone-ului si pe margini. Inclusiv butoanele de pe laterale, camera foto principala si blitz-ul LED sunt garnisite cu aur de 24 karate.

Doar partea din fata a Galaxy S7 a ramas neschimbata. Modelul de Samsung Galaxy S7 placat cu aur de 24 karate costa in jur la 2100 lire.

Samsung Galaxy S7 placat cu aur de 24 karate 1

Via: Gsmarena.com Sursa: Goldgenie.com

ABOUT THE AUTHOR:

Primul meu smartphone a fost HTC Evo 3D. Un super telefon la vremea lui si de care imi aduc aminte cu mare placere. In prezent, device-urile mele preferate sunt telefoanele high-end/mid-range (nu conteaza diagonala), tabletele si cam tot ce tine de 'ecosistemul' Android. Mentionez ca indragesc mult smartphone-urile cu capabilitati excelente pe partile de foto si video (nu cred ca sunt singurul :) ). In afara 'sferei' Android, imi plac device-urile audio (boxe, placi sunet).