Recent pe internet a aparut o imagine cu ceea ce se crede a fi noul Samsung Galaxy S6 Active. Smartphone-urile din gama Galaxy ce poarta indicativul Active sunt de obicei device-uri cu ecran si carcasa solidificata menite sa reziste la apa, praf, socuri puternice etc.

Din ceea ce se observa din imagine Samsung Galaxy S6 Active nu face exceptie cel putin daca facem referire la partea din spate.

samsung galaxy s6 active

Conform informatiilor aparute, Samsung Galaxy S6 Active (SM-G890A) va avea o baterie de 3500 miliamperi. In ceea ce priveste restul de specificatii, este foarte posibil sa regasim hardware similar cu cel folosit pe Samsung Galaxy S6:

-Ecran cu diagonala de 5.1 inch si rezolutie QHD (2560×1440), Procesor Exynos 7420, 3GB RAM, Camera foto de 16 Megapixeli.

Sursa

ABOUT THE AUTHOR:

Primul meu smartphone a fost HTC Evo 3D. Un super telefon la vremea lui si de care imi aduc aminte cu mare placere. In prezent, device-urile mele preferate sunt telefoanele high-end/mid-range (nu conteaza diagonala), tabletele si cam tot ce tine de 'ecosistemul' Android. Mentionez ca indragesc mult smartphone-urile cu capabilitati excelente pe partile de foto si video (nu cred ca sunt singurul :) ). In afara 'sferei' Android, imi plac device-urile audio (boxe, placi sunet).