Firma chineza Xiaomi se pregateste intens pentru lansarea unui nou terminal. Viitorul device intitulat Xiaomi Redmi Note 4 a aparut online iar cu aceasta ocazie au fost dezvaluite cateva detalii interesante despre terminal.

Xiaomi Redmi Note 4 1

Redmi Note 4 va rula display de 5.5 inch cu rezolutie 1080p, 1920×1080 pixeli si o sa integreze carcasa metalica.

Din punct de vedere al configuratiei interne, terminalul primeste putere de lucru considerabila de la procesorul cu 10-nuclee MediaTek Helio X20 tactat la 2.3GHz. Cei 3GB de memorie RAM si 64GB de memorie interna completeaza lista cu dotari din zona configuratiei hardware interne.

Zvonurile aparute indica faptul ca Xiaomi planuieste sa lanseze si o versiune high-end a acestui model.

Xiaomi Redmi Note 4 in dotarea de top va avea la bord procesor mult mai puternic, in speta MediaTek Helio X25 cu 10 nuclee si frecventa de operare la 2.5GHz. Aceasta varianta va fi dotata cu o cantitate importanta de memorie: 4GB de RAM si 128GB de stocare nativa.

Xiaomi Redmi Note 4 2

In plus, smartphone-ul va integra camera foto duala si senzor de amprente montat in butonul fizic de Home. Configuratia hardware receptioneaza energie de la acumulatorul cu 4100mAh.

Departamentul de fotografie este reprezentat de camera principala cu 13-megapixeli si de camera secundara echipata cu 5-megapixeli. Camera principala dispune de flash LED si tehnologie autofocus. Device-ul livreaza compatibilitate 4G LTE si Dual SIM si va fi disponibil in culorile auriu, argintiu si gri.

Xiaomi Redmi Note 4 e posibil sa apara oficial in data de 27 Iulie. Tin sa mentionez faptul ca informatiile prezentate in articol nu sunt oficiale si trebuie tratate ca atare.

Sursa: Gizmochina.com

ABOUT THE AUTHOR:

Imi plac gadget-urile, in special cele echipate cu Android. Primul meu smartphone a fost HTC Evo 3D. Un super telefon la vremea lui si de care imi aduc aminte cu mare placere. In prezent, device-urile mele preferate sunt phablet-urile si tabletele. Zi de zi folosesc un smartphone chinezesc destul de performant, in speta modelul Coolpad Cool 1 Dual. Nu ratez insa sansa de a butona gadget-uri si din afara ecosistemului Android.