Samsung Galaxy S6 Edge este un telefon popular in aceasta perioada. Pentru Samsung, alaturi de Galaxy S6, este cel mai important model al anului. Practic cele doua telefoane vor genera venituri considerabile pentru marele producator. Telefonul din start este unul foarte scump insa asta nu opreste anumite persoane de a profita de popularitatea si cererea pentru un astfel de device.

Pe binecunoscutul site eBay apare listat o varianta de Samsung Galaxy S6 Edge 128GB ce costa in jur la 8000 dolari (7,989). Smartphone-ul este primul model dintr-o editie limitata la 500 bucati. Cutia device-ului este neagra si are inscriptionat numarul 1 din cele 500. Pe langa telefon in cutie se regaseste un stand de incarcare wireless, husa Clear view, un voucher inscriptionat special si o invitatie la clubul Samsung BlueHouse.

s6 edge

s6 edge 2

s6 edge 3

s6 edge 4

s6 edge 6

 

s6 edge 7

 

 

Sursa: eBay

ABOUT THE AUTHOR:

Imi plac gadget-urile, in special cele echipate cu Android. Primul meu smartphone a fost HTC Evo 3D. Un super telefon la vremea lui si de care imi aduc aminte cu mare placere. In prezent, device-urile mele preferate sunt phablet-urile si tabletele. Zi de zi folosesc un smartphone chinezesc destul de performant, in speta modelul Coolpad Cool 1 Dual. Nu ratez insa sansa de a butona gadget-uri si din afara ecosistemului Android.