Samsung planuieste lansarea noului Galaxy J3 2017 pe data de 6 Ianuarie a anului viitor. Smartphone-ul va purta aceasta denumire in Europa si alte regiuni de pe glob.

samsung-galaxy-j3-emerge-1

In America, telefonul va fi comercializat de principalii operatori (Virgin Mobile si Boost Moobile) sub numele de Samsung Galaxy J3 Emerge.

Terminalul este echipat cu design elegant si specificatii cu origine mid-range. Aspectul cheie in configuratia hardware este display-ul de 5-inch dotat cu rezolutie 720p, in speta 1280×720 pixeli.

Galaxy J3 Emerge functioneaza cu procesorul octa-core pe 64-biti Qualcomm Snapdragon 430 MSM8937, tactat la frecventa de 1.4GHz. Smartphone-ul incorporeaza 2GB de memorie RAM si placa video Adreno 505.

Pentru stocare sunt disponibili 16GB de memorie interna si slotul MicroSD (compatibil cu maxim 128GB). Device-ul aduce conectivitate 4G VoLTE si are la bord sistemul software Android 6.0.1 Marshmallow.

Configuratia mid-range destul de potenta receptioneaza energie de la acumulatorul echipat cu 2600mAh. Bateria are potential sa ofere o autonomie prelungita gratie functiei „Doze”.

Din punct de vedere foto, telefonul are in distributie o camera principala de 5-megapixeli cu flash LED si o camera secundara de 2-megapixeli. Unitatea foto principala realizeaza captura video la rezolutia HD (1280×720 pixeli).

Smartphone-ul dispune de look elegant si carcasa destul de slim. Capacul din spate este de tip removable iar in zona frontala, Samsung a montat un buton fizic de Home. De-o parte si de alta a tastei Home sunt pozitionate 2 butoane de operare de tip capacitiv.

Samsung Galaxy J3 Emerge va fi lansat in SUA pe data de 6 Ianuarie 2017. Inca nu avem pentru voi detalii despre pret.

Via: Techupdate3.com

ABOUT THE AUTHOR:

Imi plac gadget-urile, in special cele echipate cu Android. Primul meu smartphone a fost HTC Evo 3D. Un super telefon la vremea lui si de care imi aduc aminte cu mare placere. In prezent, device-urile mele preferate sunt phablet-urile si tabletele. Zi de zi folosesc un smartphone chinezesc destul de performant, in speta modelul Coolpad Cool 1 Dual. Nu ratez insa sansa de a butona gadget-uri si din afara ecosistemului Android.