nzxt manta 1

NZXT, producator de carcase pentru PC-uri, a prezentat o carcasa care dupa parerea mea este una deosebita. NZXT Manta are un aspect special iar ca si dotari sta excelent.

Indiferent din ce unghi este privita, carcasa pot spune ca arata super bine. Panourile laterale din metal sunt usor curbate iar unul dintre panouri are geam transparent.

nzxt manta 5

Pe NZXT Manta se poate instala sistem de racire pe apa. Carcasa are instalat un total de 3 ventilatoare. Avem doua ventilatoare mari de 120 mm in partea din fata si unul tot de 120 mm in spate.

nzxt manta 2

Carcasa este oferita in negru sau alb. Ca si parere personala modelul pe alb arata demential. In interiorul carcasei se pot instala placi video performante de dimensiuni mari cat si surse de diverse marimi.

nzxt manta 3

NZXT Manta este clar o carcasa pentru sisteme de gaming. Ea nu este foarte mare insa cu toate acestea la interior are mult spatiu disponibil pentru a instala multe componente.

Ca si greutate, ea cantareste peste 7 kg. NZXT Manta arata bine, este excelent dotata si are si un pret destul de mic. In acest moment carcasa este la precomanda pentru 140 dolari. Vnzarile vor porni din 9 Februarie.

nzxt manta 4

Via: Tomshardware.co.uk Sursa: NZXT.com

ABOUT THE AUTHOR:

Imi plac gadget-urile, in special cele echipate cu Android. Primul meu smartphone a fost HTC Evo 3D. Un super telefon la vremea lui si de care imi aduc aminte cu mare placere. In prezent, device-urile mele preferate sunt phablet-urile si tabletele. Zi de zi folosesc un smartphone chinezesc destul de performant, in speta modelul Coolpad Cool 1 Dual. Nu ratez insa sansa de a butona gadget-uri si din afara ecosistemului Android.