Producatorul sud-coreean LG este destul de ocupat in aceasta perioada a anului. Compania este focusata pe lansarea celui mai important telefon LG din 2017, in speta modelul LG G6.

LG inca nu a facut publice detalii despre viitorul lor smartphone. Cu toate acestea, pe internet au iesit la iveala cateva detalii foarte interesante. Avem pentru voi principalele detalii hardware cat si cateva imagini de tip randare.

LG G6 va dispune de procesorul octa-core pe 64-biti Qualcomm Snapdragon 835 tactat la frecventa de 2.2GHz.

Piesa de atractie in configuratia device-ului va fi display-ul. Se va utiliza un afisaj cu diagonala de 5.3-inch si rezolutie Quad HD, 2560×1440 pixeli. Ecranul nu este curbat, el avand suprafata dreapta.

Daca analizam imaginile, observam ca device-ul are la bord versiune cu carcasa metalica lucioasa si model cu invelis de culoare mata.

Smartphone-ul nu beneficiaza de constructie unibody. Pe margini, telefonul include un cadru metalic de 8.3 milimetri in grosime iar capacul din spate nu este de tip removable.

In zona din spate, LG va pozitiona camera principala de tip dual echipata cu flash LED dual-tone. Sub unitatea foto principala intalnim senzorul de amprente. Senzorul are rol si de buton pentru pornire/oprire.

Daca alti producatori de telefoane renunta treptat la jack-ul audio de 3.5mm in favoarea iesirii audio prin USB tip C, LG va pastra jack-ul de 3.5mm pe viitorul G6.

Incarcarea acumulatorului si transferul de date se va face prin intermediul portului USB tip C. Bateria va dispune de incarcare wireless eficienta. Acumulatorul va fi incarcat pana la 50 de procente in aproximativ 30 de minute.

Sunt sanse destul de mari ca smartphone-ul LG G6 sa fie prezentat live in cadrul festivalului de tehnologie mobila MWC 2017 din Barcelona, care se va desfasura intre 27 Februarie – 2 Martie.

De indata ce avem la idemana detalii noi despre LG G6, acestea vor fi publicate rapid la noi pe site. Ramaneti alaturi de GadgetLab.

Sursa: Mysmartprice.com

ABOUT THE AUTHOR:

Imi plac gadget-urile, in special cele echipate cu Android. Primul meu smartphone a fost HTC Evo 3D. Un super telefon la vremea lui si de care imi aduc aminte cu mare placere. In prezent, device-urile mele preferate sunt phablet-urile si tabletele. Zi de zi folosesc un smartphone chinezesc destul de performant, in speta modelul Coolpad Cool 1 Dual. Nu ratez insa sansa de a butona gadget-uri si din afara ecosistemului Android.