Sud coreeni de la LG au anuntat camera de actiune LG Action Cam. Camera este dedicata celor care au un stil de viata foarte activ. Action Cam este accesoriul ideal in calatoriile cu bicicleta, drumetiile la munte si tot felul de activitati interesante si pline de „actiune”.

LG Action Cam 1

Camera este dotata cu senzor la 12.3 megapixeli ce beneficiaza de lentile tip wide cu unghi de filmare la 150 grade.

Clipurile video inregistrate pot fi urcate pe YouTube fara a fi nevoie de smartphone. Acest lucru este posibil deoarece gadget-ul are in echipare conexiune 4G LTE pentru internet mobil de mare viteza. LG a incorporat in camera inclusiv conexiuni WiFi si Bluetooth.

Camera de actiune poate inregistra clipuri video la rezolutia 4K cu 30 de frame-uri pe secunda, la rezolutia Full HD, 1920×1080 pixeli, cu 60fps si inregistrare la 720p, 1280×720, cu 120fps. Camera este capabila sa faca live streaming la rezolutia HD cu 30 de fps.

LG Action Cam 2

Folosind conexiunea WiFi, LG Action CAM poate fi imperecheat cu un smartphone, ceea ce permite download-ul de clipuri inregistrate si poze de pe camera direct pe telefonul inteligent.

Device-ul este accesoriul perfect in calatoriile pline de actiune fiind rezistent la apa si praf. Camera poate fi scufundata in apa cu adancime de pana la 1 metru timp de 30 minute fara ca ea sa pateasca ceva.

LG Action Cam 3

Action CAM are in pachetul de dotari tehnologii moderne precum: GPS, accelerometru si giroscop. Gadget-ul isi procura energia de la acumulatorul cu 1400mAh. El este super portabil avand o greutate de doar 95 grame.

LG Action CAM va fi pus la dispozitia publicului larg din Korea in luna Iunie. Inca nu se cunoaste pretul.

ABOUT THE AUTHOR:

Imi plac gadget-urile, in special cele echipate cu Android. Primul meu smartphone a fost HTC Evo 3D. Un super telefon la vremea lui si de care imi aduc aminte cu mare placere. In prezent, device-urile mele preferate sunt phablet-urile si tabletele. Zi de zi folosesc un smartphone chinezesc destul de performant, in speta modelul Coolpad Cool 1 Dual. Nu ratez insa sansa de a butona gadget-uri si din afara ecosistemului Android.