Lenovo K6 4

La festivalul IFA 2016 din Berlin, Lenovo a introdus 3 noi modele de smartphone-uri: Lenovo K6, Lenovo K6 Power si Lenovo K6 Note. Toate cele trei dispozitive au in componenta carcase metalice si display cu rezolutie Full HD.

Lenovo K6

Lenovo K6 1

Smartphone-ul aduce in prim plan procesorul octa-core Qualcomm Snapdragon 430 tactat la 1.5GHz si display-ul IPS de 5-inch echipat cu rezolutie Full HD, 1920×1080 pixeli. Terminalul ascunde sub capota acumulator de 3000mAh, 2GB de RAM si memorie interna de 16GB/32GB. De pe lista cu echipamente nu lipseste slotul MicroSD.

Modelul ruleaza platforma software Android 6.0.1 Marshmallow si are la bord conectivitate 4G LTE. Lenovo K6 livreaza senzor de amprente si sunet de calitate cu tehnologie Dolby Atmos. Telefonul incorporeaza camera principala de 13-megapixeli cu flash LED si camera secundara de 8-megapixeli.

Lenovo K6 Power

Lenovo K6 3

Denumirea de ‘Power’ se trage de la acumulatorul mare inzestrat cu 4000mAh. Ce mai are in plus acest model fata de Lenovo K6 sunt cei 3GB de memorie RAM, 32GB de memorie interna si slotul Dual SIM.

Lenovo K6 Note

Lenovo K6 2

Acesta este cel mai potent model din noua serie K6. Smartphone-ul are la bord 4GB de memorie RAM, acumulator de 4000mAh si display IPS de 5.5-inch care randeaza rezolutia de 1920×1080 pixeli. Lenovo ne pune la dispozitie si o versiune de K6 Note in care este atasat un modul de memorie cu 3GB de RAM.

Device-ul a receptionat procesor Octa-Core Qualcomm Snapdragon 430 tactat la 1.5GHz, sistem de operare Android 6.0.1 Marshmallow si slot MicroSD compatibil cu maxim 128GB. La fel ca si pe celalalte modele (K6, K6 Power), Lenovo K6 Note dispune de senzor pentru amprente, sunet cu tehnologie Dolby Atmos si conexiune 4G LTE.

Compartimentul dedicat fotografiei are in compozitie camera principala de 16-megapixeli si camera secundara cu 8-megapixeli. Dintre cele doua camere, cea principala apare cu flash LED dual-tone.

Lenovo K6, Lenovo K6 Power si Lenovo K6 Note vor fi puse la vanzare din luna Septembrie la un pret care inca nu a fost dezvaluit. Device-urile vor fi disponibile in urmatoarele culori: negru, auriu si argintiu.

Sursa: Fonearena.com Sursa imagini: HDBlog.it

ABOUT THE AUTHOR:

Imi plac gadget-urile, in special cele echipate cu Android. Primul meu smartphone a fost HTC Evo 3D. Un super telefon la vremea lui si de care imi aduc aminte cu mare placere. In prezent, device-urile mele preferate sunt phablet-urile si tabletele. Zi de zi folosesc un smartphone chinezesc destul de performant, in speta modelul Coolpad Cool 1 Dual. Nu ratez insa sansa de a butona gadget-uri si din afara ecosistemului Android.