htc one mini 2

HTC a operat actualizari la ultimul sistem de operare Android pentru principalele lor telefoane lansate in ultimii doi ani si anume HTC One M7 si One M8. Insa in ceea ce priveste variantele mini ale celor doua smartphone-uri, HTC a luat decizia de a nu le mai actualiza sistemul de operare la Android 5.0 Lollipop. Anuntul a fost facut pe pagina lor oficiala de Twitter. Este vorba de HTC One Mini si One Mini 2.

In opinia mea decizia producatorului este foarte ciudata. Daca prima varianta de HTC One Mini s-a lansat de ceva vreme si asta ar fi o scuza de ce producatorul nu ofera actualizare la Android 5.0, One Mini 2 este un smartphone ce s-a lansat anul trecut cam prin aceasi perioada. Conform HTC actualizarea la Android 5.0 Lollipop nu va oferi o experienta optima.

ABOUT THE AUTHOR:

Imi plac gadget-urile, in special cele echipate cu Android. Primul meu smartphone a fost HTC Evo 3D. Un super telefon la vremea lui si de care imi aduc aminte cu mare placere. In prezent, device-urile mele preferate sunt phablet-urile si tabletele. Zi de zi folosesc un smartphone chinezesc destul de performant, in speta modelul Coolpad Cool 1 Dual. Nu ratez insa sansa de a butona gadget-uri si din afara ecosistemului Android.