Firma chineza Chuwi desfasoara pregatiri pentru a lansa in curand o tableta foarte atractiva. Device-ul intitulat Chuwi Hi13 capteaza atentia prin display-ul de diagonala generoasa si rezolutie ridicata.

Tableta dispune de sistem operare Windows 10 si are la bord ecran cu diagonala de 13.5-inch. Afisajul cu format de 3:2, vine cu rezolutia impresionanta de 3000×2000 pixeli.

Display-ul este de tip multi-touch in 10 puncte, are o luminozitate de 400 niti, rata de contrast cu 1700:1 si este capabil de un respectabil 267PPI (densitate pixeli per inch).

Portabilul include in dotarea standard, Stylus pen (stilou) si tastatura detasabila. Chuwi Hi13 beneficiaza de putere hardware considerabila. In interiorul carcasei metalice locuiesc 4GB de memorie RAM tip DDR3 si procesorul quad-core Intel Celeron N3450 Apollo Lake tactat la frecventa de 2.2GHz.

Procesorul Intel lucreaza in tandem cu placa video Intel HD Graphics 500. Chip-ul grafic este setat sa opereze la frecventa de 700MHz.

Firma chineza a dotat tableta cu 64GB de memorie interna. In echiparea standard sunt incluse portul USB tip C si conectivitatea WiFi pe doua benzi.

Conform unor informatii neoficiale dezvaluite in Noiembrie 2016, Chuwi Hi13 va dispune de acumulator de capacitate mamut la 10.000mAh. Device-ul incorporeaza camera frontala de 2-megapixeli si porturi USB ‘full size’, care sunt dispuse pe tastatura detasabila.

Inca nu se cunoaste data de lansare pentru tableta Chuwi Hi13. Potrivit unor detalii aparute online, device-ul va costa in jur la 500 dolari.

De indata ce avem la indemana detalii noi despre acest gadget interesant, le vom publica rapid pe site. Va invitam sa ramaneti alaturi de GadgetLab.

Via: Gizmochina.com

ABOUT THE AUTHOR:

Imi plac gadget-urile, in special cele echipate cu Android. Primul meu smartphone a fost HTC Evo 3D. Un super telefon la vremea lui si de care imi aduc aminte cu mare placere. In prezent, device-urile mele preferate sunt phablet-urile si tabletele. Zi de zi folosesc un smartphone chinezesc destul de performant, in speta modelul Coolpad Cool 1 Dual. Nu ratez insa sansa de a butona gadget-uri si din afara ecosistemului Android.